Movember 2013 – Støt, det er bare Skæg!


Den første storm har lagt sig, kun for at blive afløst af en ny… Movember er over os. Måneden der sætter fokus på KugleKræft hos mænd, og som støttes verden over, ved at anlægge overskæg – Mo’s – for derved at tilkendegive sin støtte.

be1“FORDI DET KRÆVER KUGLER, AT LEVERE DET BARN DER SKAL LEVE AF DE STØTTEDE BRYSTER”

Det er jo ikke kun kvinder der rammes af kræft, til trods for, at det tit er dem der fokuseres på ved diverse medier og kampagner – senest med lyserøde trøjer o.lign. for at støtte brysterne.

Det er jo tydeligt for enhver, at det selvfølgelig er lidt mere visuelt, når en kvinde har mistet et bryst, end hvis en mand har mistet en kugle…(!)

Men ikke desto mindre er det et fact, at mænd også rammes. Det er lidt tabu, da det er en stor del af mandens mandighed der her er på spil, og en direkte konsekvens er jo den manglende evne til at blive far. Mænd taler helst ikke om det, da de føler det er flovt, at der ”mangler” noget. Det er forståeligt, men er sikker på kvinder har det lige sådan.

be2

Kvinder har det nogle gange lidt nemmere når det kommer til at finde/lokalisere kræften hos dem. De kan jo lokke alle mænd til at massere et sæt bryster i den gode sags tjeneste for at lede efter knuder eller forandringer – prøv lige som mand og stil dig på Strøget og bed forbipasserende kvinder om at massere dine boller…Nej vel?! Det rimer vist på en flad og en tur på bagsædet af en strisservogn.

Derfor, Skæg til side og op på overlæben – Støt Movember! Enten med et skæg eller med et beløb. Helst begge dele! Du kan støtte min sag her

MoBro.co/Got2Kite

eller

GourMoBros

Der skal gros skæg og doneres penge – sæt i værk!

be3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *