SuperBowl


Så kom tiden til den årlige SuperBowl – og den skulle vi da osse se og spise en masse junk til :)

I år stod kampen – hvis det skulle have gået forbi næsen på nogle – mellem Colts og Saints og jeg kan afsløre allerede her, at det IKKE var mit hold der vandt…øv.

Nå, men der var blevet handlet ind til store fede hjemmelavede burger, Hot-Wings og Spareribs. Dertil en portion chips og cookies og sidst men ikke mindst – ØL! Og det er selvfølgelig amerikansk inspireret øl, som billedet viser. Vi havde fundet en stor fin kasse, fyldt den med sne og derefter pils. Så skal man ikke rejse sig under kampen og øllerne holder sig kolde længe – SMART!

Billede0057
Beklager kvaliteten = Mobiltelefonkamera - men motivet er godt :o

Nå, men nu er det blevet mandag og jeg sQ lidt træt efter nattens udskejelser. Godt at man har ferie i denne uge – har en kende ondt af de tosser der skulle på work idag. Især HP som skulle møde klokken 0800 …he he he, hellere ham end mig :)

3 meninger om “SuperBowl”

  1. Ja jeg er så en af de arme stakler der måtte afsted på job efter en super god og spændende superBowl !

    Fantatisk kamp – omend jeg betaler prisen nu kan jeg godt mærke – overspringshandlinger på nettet mens jeg stirrer på uret – har fri kl 1500 så nu handler det bare om at overleve 50 minutter ….

    Vi hyggede os bare med chips og cola i rå mængder.

    Og dejligt at se de “små hold” vinde !

  2. Ja, det er super cool at de “små” hold er kommet godt med i år. Jeg havde osse gerne set at et var Jets der var gået i SuperBowl i år… Men godt for Saints og deres hjemby…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *