Tidlig Sex-debut = D.U.M.?


MetroXpress har i dagens avis en artikel om, at der er en åbenbar sammenhæng mellem pigers tidlige sexdebut og deres videre uddannelse… Det er jo relativt interessant. “…hele 21,3 % af de kvinder, der ikke har taget en uddannelse efter 9. klasse, havde dyrket sex, inden de fyldte 15 år” Endvidere lægger artiklen op til, at de unge piger heller ikke kan finde ud af at bruge prævention – i form af kondomer -hvilket igen resulterer i unge gravide.
Se det er interessant!

SÅ begynder De Unge Mødre pludselig at give mening.
Der har man jo det direkte bevis på, at den undersøgelse, der er iværksat af Kræftens Bekæmpelse, og som ligger til baggrund for den artikel, er fuldstændig korrekt. Der er jo ikke overvægt af små genier i den TV-serie, hvilket sikkert er årsagen til at akronymmet for netop denne serie er D.U.M.
Det ikk’ rigtigt, at Lucas ikke får sine grøntsager. Vi får da pomfritter” Christina fra Amager.
Verden giver mere og mere mening – Sad But True

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *