GM, FCK og så en ferie…


Vingården i Bourgogne

Sommerferien går mod de afsluttende knæbøj for mange, men ikke undertegnede. Dette er tit kendetegnende ved at Superligaen bliver skudt igang, hvilket jo skete igår. FCK præsterede pligtsejren over en flok bønder fra SønderJylland, og Bundby leverede deres “pligt-nederlag” i Randers – endnu en flok bønder fra Jylland.

Min ferie kører stadig på højtryk og det får den lov til i en tre ugers tid endnu. Grillen er kørt i stilling og bliver på det groveste udnyttet til at levere kylling, ko og gris i alle afskygninger. Nu har en af mine marinader sørme osse nået en form for anerkendelse, i form af at blive nævnt på et af mine yndlings mad steder – GastroMand.dk – tak for det!

Feriemæssigt er Konen og jeg osse ved at være HELT klar. Barcelona  – i bil!!! –  i en uges tid, med en efterfølgende tur på en af mine venners vingård i Bourgogne, i en uges tid. Ser frem til at smæske mig i lækre fiskeretter ved Barcelonas havnepromenade og kaste Tapas indenbords på en af de utallige Tapas-barer der jo ligger über alles i byen. Derefter Bourgogne til – ja – VIN! Det bliver ren luksusfælde og ædegilde.


Hvis du har en anbefaling til steder at spise i Barcelona er du mere end velkommen til at smide en kommentar, ellers må jeg indlade mig på Politikens – Turen Går Til Barcelona… Men det den plejer nu osse tit at ramme meget godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *