You will burn in Hell dear fatboy…


Sidder og ser – med en vis væmmelse og afsky må jeg tilføje – programmet om manden på – hold nu fast – 500 kg!!! Prøv lige at smage på det….en lille bil vejer til sammenligning kun små 400 kg mere.

Hvordan man når en så “imponerende” kampvægt er mig jo totalt U-forståeligt. Man vågner vel ikke en morgen og tænker:” Hov, den der delle på størrelse med en Fiat 500, den er sQ da ny!?!?!” Næ, der er sQ en mand der har kæmpet med stakkevis af burgere og andet godt, med en viljestyrke som kan gøre en topatlet misundelig.

Og ikke nok med  det. Manden synes han har en masse gode venner og alle – mand som kvinder – synes bare han er en “stand-up-guy”. First off all: Nej, han er alt end STAND UP. Han kan jo ikke bære sin egen vægt, endnu mindre stå op. Endvidere må man betvivle hans såkaldte venner. En ven kan vel godt se at manden er ude på et sidespor af kager og flæsk. Og komme med en lille kommentar. Måske allerede når manden “kun” er på 200-300 kg?!?!?

Men man jo omvendt tage hatten af for en sådan mand. Han er jo billedet man sætter på køleskabet, for IKKE at nå dertil.

Mine planer om madorgier med smør og fløde, reduceres ihvertfald kraftigt i løbet af det her efterår. Ikke kun pga en fed mand på TV – har jo set Amins show mens jeg spiste – men han er sQ en med-årsag.

Læg gaflen og sov godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *