Mad, El-Gulv, BIF – U name it!


Så kom der sQ lige en søndag forbi, og med den…INGEN tømmermænd! Fantastisk. Man skulle tro at man i en alder af 32 ikke ville blive synderligt overrasket over ovenstående fact, men ikke desto mindre har de sidste mange weekender været præget af denne dødsensfarlige weekendsygdom.

Nu kan man så sidde og kigge tilbage på en uge der har budt på mange forskellige og til tider meget irriterende oplevelser.

Har jo haft “æren” af at stå for et sanitetskursus for en flok stabsøgler (folk i forsvaret der bruger meget tid på et kontor). Det kan lynhurtigt afsløres, at det er noget mere udfordrende end bare at undervise “gokker”, men samtidig osse ret griner. De laver jo nogle helt igennem underlige ting, men hvad fanden, så er man den oplevelse rigere. Højdepunktet var vores tur i felten med krudt og kunstigt blod. Det var en “eye-opener” for de fleste.

Ugen her bød osse på et nyt afsnit i føljetonen om det utætte badeværelse. Har nu, i samarbejde med mureren, fået støbt gulvet. I den anledning skulle jeg montere el-gulvvarme, som efter sigende (og jf. brugsforvirring) skulle være lige til – NOT! Man skulle tro, at når man nu har et badeværelse på små 4 kvm., så ville det passe med at man købte 2, 5 kvm. Det gjorde det ikke. Nu er det jo sådan med sådan noget gulv, at når man har købt en vis mængde, så er det den man skal lægge ud. Man kan ikke forkorte eller ændre det på nogen måde, så da jeg gennemskuede det – ca. samtidigt med at jeg opdagede at jeg skulle have nøjedes med 1,5 kvm. – så var jeg  jo nok ved at brænde sammen. Det er nu endt med, at jeg har lagt dobbelt ledninger i hele badeværelset, så vi sikkert ender med at skulle have varmesikre sokker på i bad. Mureren syntes ihvertfald det var et hit. Han var nødt til at spartle to gange… Nu håber vi bare på at det hele virker, så vi kan have et effektivt bad i løbet af ugen.

Vi må forresten heller ikke glemme Brøndby…jeg er nødt til lige at træde i det:

  • FCK – BIF              2 – 0
  • VARDE – BIF   4 – 2!!! (Varde er en 2. DIV klub hvis du skulle være i tvivl)
  • BIF – SIF               0 – 2

Det er og bliver et bondehold!!!

Hov, og så må man ikke glemme, at fredagen stod på Rib-Eye med ovnstegte minikartofler og hjemmelavet Bearnasie.

Lørdag: Mørbradbøffer med ChampignonFlødeSovs- med streg under SOVS! Begge dage selvfølgelig efterfulgt af gode mængder rødvin :)

Hav en god uge og husk at se frem til “Onsdags-Gyseren” på TV3 – Amalies Verden! Det er fand’me griner TV.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *