No Mam!


Et gammelt velkendt slogan fra den hedengangne serie med Al Bundy. Det er dog ikke helt “out-dated”, da der nu, mere end nogensinde før er brug for netop dette slogan.

Vi slås jo rundt med kvinderne på alle mulige måder – ikke altid på den dårlig måde, bevares – men det er bare som om der er mange mænd der er presset i bund af deres respektive “fruer”.

Det er fuldt ud accepteret at kvinder laver “Tøse-klubber” hvor de sidder og “hygger” (læs: bagtaler os mænd) De har “Tøseture” i byen, de går til Chippendales og de skampuler caféer over hele Dannevang i samlet flok.

Mænd derimod! Hvis vi gerne vil en tur i byen, så er svaret typisk :” Elsker du mig ikke mere? Er det derfor du skal ud og drikke med vennerne og kigge på damer?” Og vover man sig ud i en tur på “Mandebar”, så er der godt nok ballade!

Vi er nødt til lige at ridse nogle game-rules op her: Hvis i må – må vi osse! Basta!

Mand! – Mand dig op! Kig fruen i øjnene og sige “No MAM” – gør det overbevisende nok, og hun respekterer dig sikkert osse. Det værste der kan ske er at du sover på sofaen efter din bodega tur med afslutning på Hong Kong. Alternativt, at du skylder hustrubidrag et par år, men hvis det er tilfældet, er det sQ billigt sluppet. Man kan altid tjene penge, men den ungdom du har tilbage til at gå på bar, den er uvurderlig!

Op på barrikaderne og kæmp for retten til sige “NO MAM!!!” – det kan kun blive en fest!

Til min kone: Det ovenstående er blot et udtryk for alle andres holdninger – slet ikke min. Skal vi stadig på den ugentlige hyggelige tur i IKEA? Glæder mig nemlig HELT vildt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *