KBH Kommune i Julehumør


Ovenstående udklip, er fra Vesterbro Bladet uge 51.

Og man må da sige, at i disse tider, hvor man snakker om mangel på velfærd, at det er der på ingen måde mangel på i KBH!

Tænk sig, at man bevilger penge til en park, hvis hovedformål er, at “øldrikkerne” (læs: Alkoholikere) har et sted at sidde! Det er sQ da flot!
Ville gerne se andre byer, rundt om i verden, stå bag et lignende projekt.

Nu kan det lyde sarkastisk, men det er på ingen måde tilfældet. Jeg er helt klart tilhænger af at vi har steder som disse. Af flere grunde.

For det første kan jo nævnes, at de førnævnte øldrikkere egentlig er relativt harmløse mennesker, som typisk har en hund, så hvor ellers end i en hundelufterpark. Derudover, hvis man skal se lidt mere praktisk på det, så er det jo fint at man har dem samlet et sted. Så ved man hvor man skal gå hen – eller holde sig fra! Man ved jo osse man skal holde sig fra Ørstedsparken efter mørkets frembrud…

Grønlænderne på Vesterbro Torv, kunne lære lidt af det. Dem er man jo tvunget til at kigge på, når man bevæger sig op ad Vesterbrogade. Og de har osse hunde – som aldrig er i snor – de råber og skriger (når de ikke er bevidstløse af druk), og skaber generelt utryghed for mange af de forbipasserende, der ikke ved, at en stiv grønlænder som udgangspunkt ikke er farlig med mindre man er indenfor ånde-afstand af ham/hende (kan være svært at kende forskel). KBH Kommune, find lige en park til dem oz! Jeg skal nok hjælpe med at bygge hegnet.

Næ, lad os få nogle flere befolkningsspecifikke parker! Så vil man, udover HomoPark, Dranker-parken og  Is-Parken, kunne gå i Barnevognsparken (hvor frie patter er tilladt OG tilskyndet), ForfatterPark (tweed er valgfrit) og Chokoladeparken (Summerbird butikker alle steder).

Det bliver fantastisk alsidigt.

Og med dette kommer så ønsket om en God Jul…i hvilken park du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *