NemID og fremtiden/nutiden…


I dagens “Dine Penge” er der en artikel om, at unge dumper NemID, grundet papkortet:

http://www.dinepenge.dk/bank/de-unge-dumper-nemid#new

Kommunikationschefen Jette Knudsen (JK) udtaler:”…da dette projekt blev sat i søen i 2008, da var smartphones ikke særligt udbredte…” Nej, det er meget muligt, men såvel mobilt bredbånd til bærbar pc, samt DEN BÆRBARE var jo opfundet i 2008. Så man kunne muligvis, fra DanID’s side, have forudset at verden ikke er, eller på noget tidspunkt har været, stationær! Alt er i bevægelse, verden og mennesker udvikler sig. Fremtidsforskere har i årtier snakket om den fremtidige mobilitet i menneskets behov!
DanID er helt ude af trit med virkeligheden, og prøver nu, med ovenstående udtalelse fra JK, at komme med en eller anden form for undskyldning for, hvorfor deres DYRT søsatte projekt, er en dødsejler fra start…hvis det i det mindste så bare virkede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *