Julens “glæder”


Oh, så er den søde Juletid over os igen – og med den, alle de “fantastiske” film, serier og ikke mindst musik!
Det er da imponerende at NOW Christmas, kan blive fremhævet som “Årets JuleCD”…HVER ÅR! Kom nu ind i kampen. Der kan efterhånden ikke være nogen der ikke har den CD, eller en tilsvarende. John Lennon og YokoMoko der bare hygger med at synge Julen ind, og Band Aid der – uden egen vindings skyld – synger penge hjem til Afrika (for alle de KODA-penge den STADIG producerer, ryger da stensikkert derned).


På TV er det heldigvis MEGET bedre!
Hvem elsker ikke The Holiday og Love Actually! I hope You Do! for du kan være så sikker som, at et eller andet inferiørt kvindemenneske skriger noget mærkeligt i en skinger stemme på virkeligt dårlig jysk når hun står under en gren fra en snylteplante med giftige bær (du har en i familien), at de viser dem. Samme film, samme The Julekalender, samme musik og samme åndede reklamer omhandlende Julen!
Nu skal jeg ikke lyde som en totalt Grinch, men som en af mine FB-buddies skrev:”Der har kun været én Jul – resten er Jubilæer”

Hov! Hvor blev Wham lige af? AAARRRGGG!!!! Krise!!! DEN ER IKKE PÅ NOW X-MAS 2011!!!! Hvad gør vi?!?!?! Godt vi har dem fra 2000-2010.
24 gange 4 = 96
Kan du gætte hvor jeg er på vej hen? Nej? Så er du ikke bøsse, gift eller i et forhold. 96 er nemlig antallet af afsnit i serien “Sex And The City” Du ved, den serie som koner/kærester er helt vilde med, og som de på TV3, IGEN i år, viser HVER aften i – du gættede rigtigt – 4 afsnit! For jeg ved ikke hvilket år i træk!
Nå, men som sagt er jeg ikke en totalt Grinch, bare lettere træt af gentagelser. Jeg er sQ rimeligt glad for Julen, og alle de goder følger med (Mad, Julefrokoster, Familie og GAVER). Og jeg glæder mig til ferie, fest, familie og fed mad!
Så herfra skal lyde:
Prøv noget nyt, kram en Brøndbyfan (han trænger, bare husk at vaske dig bagefter)
Glædelig Jul – og lad den nu ikke være en gentagelse af sidste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *