Storm over land – men mest i et glas vand…


I denne uge har man kunne følge med i en føljeton om vejr af bibelske propotioner, hvor de forskellige Vejr-Profeter, har dizzet hinandet. Emne? Stormen på fredag!
Så sent som igår kunne dette billede med tilhørende artikel ses i BT:

Med tekst fra Hr. Jarnvig, TV2-Vejret:

– Vi får rigtig blæsende efterårsvejr i denne uge. Især fredag ser farlig ud, for der er stor enighed i prognoserne om, at vi kommer op på rigtigt stormvejr, og det kan give væltede træer, flyvende tagsten og aflyste færgeafgange. ” – hele artiklen her.

Husk lige…det  var prognosen IGÅR!
I dag ser det jo så lidt anderledes ud…

Er det ikke bare som om, at fordi vi bor i Verdens mest uinteressante land, rent vejrmæssigt, så skal det bare skrues op til noget fuldstændigt sindsygt! TV2 News står sikkert allerede klar på havnen i Esbjerg og venter på stormen “går i land”

Bevares, lader mig da selv rive med, når der ligger en meter sne som sidste år, og som i ’99 da det rent faktisk BLÆSTE! Men come on – 6 m/s er altså ikke engang nok til at man gider at pakke kiten ud.
Nogen gange tror jeg virkelig, at de sidder i en kælder uden vinduer, og bare kaster en terning, og så laver de en vejrudsigt ud fra det. Så kommer de på dagen, hvor hele Danmark har planlagt bryllup og konfirmation i haven – da meterologerne jo lovede skyfrit og 25 grader og det sner og hagler og er minus 25 – og siger: “Ja, men der var jo en  vis usikkerhed forbundet med det…”

Nå, men lad os nu se om ikke vejret når at ændre sig i deres Theblade og kyllingeben, inden fredag, og vi allesammen sidder i Nyhavn i korte rør og Hawaiiskjorte! Se dét ville sQ være et rigtigt eventyr!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *