Konen med æggene…


Dagens aviser – med JP i spidsen – har idag indlægget om, at regeringen vil prøve at leve op til deres valgløfte om billigere billetter til den kollektive trafik. Positivt lige umiddelbart, men nej. Som med så meget andet når vi snakker den nuværende regering, så skal man lige læse mellem linjerne.  Planen er at låne – jep: LÅNE – 10 milliarder fra den kommende projekterede betalingsring, så de kan nedsætte prisen på offentlig trafik…den lader vi lige stå lidt…

Altså, de vil låne penge der ikke eksisterer endnu, fra et projekt der ikke er endeligt vedtaget, for at opfylde et løfte der i forvejen er brudt?!?!?

” -Det er ikke nyt, at vi ser på mulighederne for at bruge pengene fra betalingsringen, inden de fysisk er kommet i kassen” – Rasmus Prehn.

Og så synes de røde, at den gamle regering var ansvarsløs??? Altså, det er jo ikke just håndører de har i tankerne. Det er trods alt 10 milliarder – 10.000.000.000 kr!

Det sjove er så, at om 3-4 år, når den blå regering så sidder tilbage på tabureten, og bare vent at se, det sker, så starter de ud med et underskud på 10 milliarder, som de røde har brugt på forventet efterbevilling, taget fra et projekt 4 mennesker ønsker, og som med al sandsynlighed bliver nedlagt lige så hurtigt som det tager Lars Løkke at trykke dronningen i hånden og sige: “Deres Majestæt, bare rolig, vi er tilbage”

Det er jo gældsskruen uden ende! Prøv nu at kigge på, at vi er et af de eneste EU-lande der stadig bruger AAA  jf. Standard & Poors. Det tager sQ ikke mange øjeblikke at miste den status, men det tager lang tid at få den igen.  Og med den manøvre de røde er igang med, så ryger vi sQ ned på at bruge dynamo igen!

Altså nu er jeg jo hverken politiker eller akademiker, men jeg forstår det sQ ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *